Όροι Χρήσης

Το Athlitika.net προσφέρει όλες τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας βάσει των πιο κάτω όρων χρήσης, τους οποίους ο χρήστης της παρούσας διαδικτυακής πύλης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Athlitika.net μόνο και εφόσον συμφωνεί μαζί τους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το σύνολο του περιεχομένου και οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που περιλαμβάνονται στους ιστότοπους του Athlitika.net αποτελούν μία προσφορά προς τον χρήστη / επισκέπτη και γενικά προς τη διαδικτυακή κοινότητα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή προτροπές για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων ενεργειών. Το Athlitika.net αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου, χωρίς όμως να δύναται να εγγυηθεί για την αρτιότητα, πληρότητα επάρκεια και σε γενικές γραμμές καταλληλότητα αυτού. Επίσης, λόγω του όγκου των συλλεγόμενων πληροφοριών και των πολλαπλών πηγών, το Athlitika.net δεν εγγυάται την απουσία λαθών καθώς στη πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του περιεχομένου περιλαμβάνονται τρίτοι φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Κατά συνέπεια οι χρήστες / επισκέπτες των σελίδων του Athlitika.net είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι κατά την χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών να προχωρούν στη διασταύρωση των παρεχόμενων πληροφοριών.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Το  Athlitika.net δεν κάνει κανέναν έλεγχο στη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα άλλων ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω δεσμών (links/hyperlinks) ή διαφημιστικών banners. Κατά συνέπεια, η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε πρόβλημα για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά τη χρήση των δεσμών (links/hyperlinks) και την είσοδο των χρηστών / επισκεπτών σε άλλες ιστοσελίδες. Ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί στις αντίστοιχες ιστοσελίδες οι οποίες και φέρουν ακέραια την ευθύνη του περιεχομένου τους και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. Το Athlitika.net σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ή ενστερνίζεται ή με οποιονδήποτε τρόπο εγκρίνει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των άλλων ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει ή συνδέεται ηλεκτρονικά με οποιονδήποτε τρόπο.

ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙTΡΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το Athlitika.net διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθείται από το Athlitika.net μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη σελίδα.